Calendar

Mar
31
Sat
Easter Comedy
Mar 31 @ 17:00 – 20:00
Easter Comedy

HumorHuset presenterar: Easter Comedy – En stand up kväll med Björn Gustafsson (swe), Nisse Hallberg (swe) och Janne Grönroos

OBS! Två föreställningar, kl.17 och kl.20. Dörrarna öppnas 45 min. före showtime.

HumorHuset återvänder till Österbotten och kan stolt presentera en av humorsveriges största och roligaste personligheter – Björn Gustafsson. Samma kväll uppträder även svenska stand up komikern Nisse Hallberg. Janne Grönroos fungerar som kvällens konferencier.

Björn Gustafsson (swe)
För 10 år sedan gjorde stand up komikern Björn Gustafsson raketkarriär på den svenska humorscenen, främst för sin medverkan i Melodifestivalen som pausunderhållare samt i TV-programmet Parlamentet. Gustafsson har sedan dess setts i program som ”Roast på Berns”, ”Kontroret” och ”Sverige pussas och kramas”. På Sveriges största galor har han uppträtt
tillsammans med Sveriges elitkomiker, och år 2013 turnerade han tillsammans med Henrik Schyffert med stand up föreställningen ”Roligt för delar av familjen”. Björn Gustafsson bor numera i Los Angeles och arbetar främst som skådespelare. Med andra ord är detta en enastående chans att få se honom uppträda i Österbotten. Björn besökte senast Österbotten för nästan 10 år sedan.

Nisse Hallberg (swe)
Nisse Hallberg slog igenom 2014 och har sedan dess hyllats och prisats för sin oförställda stand up. År 2015 tog han emot pris på Svenska Standup-galan som ”Årets nykomling” och har sedan dess byggt vidare på sin tragikomiska stand up. De senaste åren har Nisse hunnit med både egen soloshow ”Jag är sjuk” och det humoristiska TV-programmet ”Manick”, som han gjorde tillsammans med Simone Giertz. Nisse ses frekvent på Sveriges största stand up klubbar såsom ”Norra Brunn” och ”Raw
Comedy Club” och driver dessutom en egen klubb vid namn ”Greven komedi”. Just nu är han även aktuell med sin andra soloshow ”Nisse Hallberg trött”, som drar i gång på hösten. Nisse besökte senast Vasa våren 2016, då tillsammans med Magnus Betnér.

Janne Grönroos
Janne Grönroos är Radio X3M veteranen som numera arbetar på Aftonbladets morgon TV i Sverige. Janne har sysslat med stand up i flera år, och uppträder idag även på stand up klubbar såsom ”Norra Brunn” i Stockholm. Förutom detta är han en bekant syn på många scener runtomkring i Finland.

HumorHuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015 och har sedan dess turnerat runt om i Svenskfinland med fulla hus.

Pris: 25 € + serv. avg
Längd: Ca 1,5 h (inkl. kort paus)
FÖRBJUDET ATT FILMA UNDER FÖRESTÄLLNINGEN

NETTICKET.FI: Pris: 25 € + serv. avg
Biljetterna kommer till salu fredagen den 2 mars klockan 12:00
FÖRBJUDET ATT FILMA UNDER FÖRESTÄLLNINGEN