Calendar

Mar
8
Fri
Kirka-musikaali Hetki Lyö
Mar 8 @ 19:00 – 21:45
Kirka-musikaali Hetki Lyö

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Lipunhinnat toimituskuluineen:
Normaali 42 €
Eläkeläinen 38 €
Opiskelija + työtön 29 €
Ryhmä yli 10 henkeä 38 €
Ryhmä yli 30 henkeä 36 €
S-etukortilla 38 €

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Esiintyjät

Kirka Babitzin: Ilari Hämäläinen
Sammy Babitzin: Matthau Mikojan
Muska: Piritta Lumous
Kirkan isä: Petri Lairikko
Kirkan äiti: Piritta Lumous
Kirsti Mikkola, Paula Nummela: Elisa Lairikko
Kassu Halonen, Danny: Petri Lairikko
Remu Aaltonen: Juha Kinnunen
Katri Helena: Elisa Lairikko
Anna Babitzin: Isabella Lairikko

Muita rooleja mm. Hector, Pave Maijanen, yhtyeiden jäsenet, tanssijat, taustalaulajat.

Mar
15
Fri
Samae Koskinen
Mar 15 @ 20:00 – 22:00
Samae Koskinen

Samae Koskinen on lyhyessä ajassa nostettu suurten suomalaisten tekstittäjien joukkoon. Viimeisimmät singlet, kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa” ja lämminhenkinen “Hillitön elämä” ovat soineet radioissa taukoamatta. Koskinen julkaisee uuden levyn maaliskuun puolessa välissä ja lähtee sitten kiertueelle Samae Koskisen Korvalääkkeen yhtyeenä! Yksi ensimmäisestä esiintymispaikoista kiertueella on Vaasa ja Ritz perjantaina 15.3.2019!

Studio Ticket/Netticket: 20€ (Ritz jäsenet & opiskelijat 18€)
Ovelta: 20/18€ (ovet avataan klo.19.15)


Samae Koskinen har snabbt blivit en av Finlands stora låtskrivare och artister! De senaste singlarna “Aurinko, ystävä ja kaljaa” och “Hillitön elämä” har spelats flitigt på radio. Koskinen släpper ett nytt album i mars och far sedan ut på turné med bandet Samae Koskisen Korvalääke. En av de första konserterna görs i Vasa på Ritz fredagen den 15.3.2019!

Studio Ticket/Netticket: 20€ (Ritz medlemmar & studerande 18€)
Vid dörren: 20/18€ (dörrarna öppnas kl.19.15)