Calendar

Apr
6
Fri
Volume & Ritz: The Holy
Apr 6 @ 20:00 – 22:00
Volume & Ritz: The Holy

Volume & Ritz esittäää: The Holy

The Holy yhytye saapuu Vaasaan keväällä 6.4 ainutlaatuiselle keikalle Ritziin!

Vuonna 2016 julkaistu viiden biisin EP, More Escher and Random Notes, laukaisi The Holyn kiertämään klubeja kotimaan lisäksi myös laajalti ympäri Eurooppaa. Suomessa bändi on nähty jo lähestulkoon kaikilla isoilla festivaaleilla ja vuosi 2017 kulminoitui spektaakkelimaiseen esiintymiseen Flow Festivalilla. Tällä hetkellä The Holy on vuorautunut syvälle studion uumeniin, viimeistelemään uutta albumiaan, joka julkaistaan vuoden 2018 alussa. Ensimmäisen täyspitkän julkaisun myötä vuosi 2018 tulee lähtemään käyntiin The Holyn osalta reippaasti. Albumin lisäksi luvassa on kymmenen kaupungin Suomen kiertue.

Liput saatavilla Studioticketin ja Netticketin kautta: 15€ (13€ Volumen & Ritzin jäsenet) sis. toim.maksu.

Keikka on ikärajaton.


The Holy kommer till Vasa på våren 6.4 för en unik spelning på Ritz!

EP:n More Escher and Random Notes satte fart på The Holys karriär och ledde till spelningar runtom i landet samt även i Europa. The Holy har spelat på alla de stora festivalerna den senaste sommaren och avslutade med ett omtalat och fantastiskt uppträdande på Flow Festivalen. The Holy arbetar under vinterns lopp hårt i studion för att färdigställa det nya albumet som kommer ut i början av av 2018. I och med albumrealesen turnerar bandet i ca 10 städer i Finland på våren.

Biljett från Studioticket/ Netticket: 15€ (13€ Volumes & Ritz medlemmar) 

Spelningen har ingen åldersgräns.

Apr
26
Thu
Doogie White’s White Noise
Apr 26 @ 19:00 – 21:00
Doogie White's White Noise

Doogie White on yksi lahjakkaimmista ja arvostetuimmista rock-laulajista IsossaBritanniassa ja sen ulkopuolella. Hänen studio ja live-työskentelynsä kitara- ja rocklegendojen Ritchie Blackmore Rainbow, Yngwie Malmsteen Rising Force ja Michael Schenker Temple Of Rock ovat laajasti tunnettuja ja arvostettuja sekä fanien että bändien keskuudessa. Maailmanluokan keikkojen lisäksi Doogien kyvyistä ja taidoista on lisättävänä paljon muutakin. Doogie tekee kiertueita ja työskentelee studioissa jatkuvasti eri tyyppisten muusikkojen kanssa ympäri maailman ja esiintymällä festivaaleilla kesäisin ja tekemällä klubi- ja konserttiesiintymisiä talvisin. Soolokonserteissaan “Doogie White’s White Noise” hän esittää kappaleita yhtyeiltä joissa hän on ollut mukana mutta myös kappaleita hänen omalta sooloalbumiltaan.

Studioticket/Netticket: 29€ + toim.maksu

HBF-Group toimii Doogien-taustana ja koostuu neljästä muusikosta jota johtaa kitaristi Henric Blomqvist. Henric julkaisi ensimmäisen soololevynsä -All Of Your Illusionsvuonna 2014 ja Doogie myös kirjoitti ja lauloi tälle albumille yhden kappaleen. Ryhmä on esiintynyt Doogien kanssa useita kertoja ja viimeisin yhteisesiintyminen oli Purple Night 2015 -tribuutissa Ritchie Blackmorelle – Tavastialla, Helsingissä.
Muut jäsenet HBF-Groupissa ovat:
Kosketinvelho – Sven Wannäs – hammond / koskettimet (Century Lost, Kaos Krew, Solid Faces)
Basistivelho – Jonas Kuhlberg – basso (One Desire, Cain’s Offering, The Dark Element)
Nuorin jäsen, loistava rumpali – Victor Nyblom – rummu