Anders Jansson – Radikal optimist

When:
08.02.2020 @ 17:30 – 21:30
2020-02-08T17:30:00+02:00
2020-02-08T21:30:00+02:00
Cost:
34,50€
Contact:
Kahlo & Eventland

Anders Janssons hyllade humorshow Radikal optimist kommer till Vasa i februari!

Komisk energikur, genuint rolig, formidabel underhållning, underbart trams och bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg – Anders Janssons nya soloföreställning Radikal Optimist har fått ett minst sagt varmt mottagande i media och det har varit publikrusning till hans föreställningar runt om i Sverige. Nu ger sig Anders ut på en sista sväng med Radikal Optimist och i februari landar turnén i Finland! Lördagen den 8 februari uppträder han på Ritz i Vasa.

Showtime kl.17.30 och kl.20.00. Dörrarna öppnas en timme på förhand.
Längd: ca 90 min (utan paus)

Pris: 32 € + serviceavgift
Vid dörren: 34,50€ (dörrarna öppnas kl.19)

I föreställningen tar Anders Jansson upp universella reflektioner om livet och vardagen på sitt alldeles eget sätt. Med vilda associationer och tankesprång i ett högt tempo, förstärkt av imitationer, improvisationer och fysiskt skådespel tar han sig an ämnen som scouter, nudister, utrotningshotade ljud och tänkande teknik. Hans förmåga att göra det vardagliga både tillskruvat och absurt blev under vårens föreställningar en succé både hos recensenter och publiken.

– Jag älskar att turnera. När man har en show som man gillar, så finns det inget bättre än att åka runt och spela den för så många som möjligt, och skratta tillsammans. Och nu ska det bli så kul att äntligen få komma till Finland! Min mamma kommer från Kotka, men jag har aldrig varit i Finland, förutom att jag mellanlandat i Helsingfors, men det räknas inte. Det ska bli fantastiskt roligt. Inte minst med tanke på att jag pratar om min finska mamma i föreställningen, säger Anders Jansson.

OM ANDERS

Komikern, programledaren och skådespelaren Anders Jansson är kanske mest känd för sina populära karaktärer Tiffany Persson från Staffanstorp, journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins för “Svenska för nybörjare” i humorprogrammet “Hipp Hipp”, som han gjorde tillsammans med Johan Wester. De började samarbeta redan i grundskolan och har tillsammans bland annat gjort spex, karnevaler, “Jansson & Wester” i P4 och humorshower såsom “500” och “Köp mjölk, Skriv bok”.

Anders Jansson har även varit programvärd för Sommar i P1 (2005) och Vinter i P1 (2010), programledare för Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai (2014), gjort webbserien “Tiffany arbetstränar” (SVT), spelat kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i komediserien “Starke man” (SVT) och tre säsonger av komediserien “Halvvägs till himlen” (C More/TV4).

PRESSRÖSTER OM RADIKAL OPTIMIST

”Räkna med att bli furstligt underhållen och road” / Sydsvenska
”En komisk energikur” / Skånska Dagbladet, betyg 4 av 5
“Anders Jansson är genuint rolig” / Expressen, betyg 4 av 5
“Anders Janssons ståupp är formidabel underhållning” / Dagens Nyheter
“Bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg” / Piteå-Tidningen
“Underbart trams” / Smålandsposten, betyg 4 av 5
“Det är svårt att inte se likheterna med den internationella storstjärnan Eddie Izzard” / GP, betyg 4 av 5

Det är förbjudet att filma under föreställningen!
Arrangör: Kahlo och Eventland
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar