Carolina Wendelin, Mandys Nyckel och Rigmor Gustafsson

When:
22.09.2018 @ 19:00 – 22:30
2018-09-22T19:00:00+03:00
2018-09-22T22:30:00+03:00
Cost:
20/14€
Contact:
DUNK r.f.

19:00:
Carolina Wendelin (FI)
Mandys Nyckel (FI)
Rigmor Gustafsson (SE) – Spot on-intervju med Rigmor Gustavsson med trio och konsert

Biljetter: 20 € (normalpris) / 14 € (rabatterat pris)
Fritt inträde med Musik & Talang-pass eller festivalarmband.

Konserten arrangeras av Musik & Talang. Bekanta dig med festivalens program och köp ditt festivalpass på www.musiktalang.fi eller Studio Ticket (till salu inom kort).

For more information about the event visit musiktalang.fi/engfi
Lisätietoa tapahtumasta osoitteesta musiktalang.fi/engfi

— — — — —

Mandys Nyckel (FI)
Mandys Nyckel är ett finlandssvenskt folkpopband där medlemmarna ger liv åt lekfulla och harmoniska melodier och tankeväckande lyrik. I det andra albumet, WIND, hittas inspiration från jazz, folk- och världsmusiken.

Carolina Wendelin (FI)
Carolina Wendelin Ensemble är ett musikaliskt fenomen från Raseborg. Musikaliska effekter och improvisation är en stor del av gruppens uppträdande. Carolina Wendelin har kommit ut med två EP:r och i fjol turnerade bandet runt om i Sverige och Finland.

Rigmor Gustafsson (SE)
Rigmor Gustafsson är unik på den svenska jazzscenen. Förutom att tre av hennes album har sålt guld har hon även tilldelats flera priser, bland annat fått en Grammis för bästa svenska jazzskiva och tilldelats Kungliga Musikaliska Akademiens Jazzpris. Under våren 2019 släpper Rigmor ett nytt album på skivbolaget ACT.

Rigmor kommer att spela låtar från sina tidigare album, vilket är egen musik uppblandat med några standards men det blir också några låtar från det kommande albumet.