Jonna Tervomaa

When:
07.09.2017 @ 19:00 – 21:00
2017-09-07T19:00:00+03:00
2017-09-07T21:00:00+03:00
Cost:
23/21€
Jonna Tervomaan Disco Melancholia-kiertueella melankolia ja riemu tanssivat häpeilemättä elämäjanoista tanssiaan. Tämä kiertue esittelee Tervomaan täysissä mitoissaan ja uudessa valossa.

 

Liput Studioticketistä ja Netticketistä: norm. 21€
(19€ Ritz jäsenet ja opiskelijat) + toim.maksu
Liput ovelta: 25/22€ (ovet avataan klo.18.15) 

http://www.studioticket.fi/2017/15235/jonna-tervomaa-7-9-2017-ritz/?lang=fi

Tervomaa on säveltänyt ja sanoittanut tuoreen albuminsa kappaleet ja se on toteutettu yhdessä levyn tuottaneen yhdysvaltalaisen multilahjakkuuden, Ken Stringfellow’n kanssa. Stringfellow on tehnyt yhteistyötä monien kiinnostavien musiikintekijöiden kanssa aina R.E.M:stä lähtien. Jonnan ja Kenin tiet kohtasivat musiikkipiireissä jo kauan sitten, mutta nyt ajatus yhteistyöstä kypsyi ja tuloksena on 1.9. ilmestyvä albumi Ääni.

Tätä uutta kautta ja Ääni-albumia Tervomaa juhlistaa syyskuussa Disco Melancholia- kiertueella. Jonna esittelee uuden ja uniikin musiikkinsa lisäksi myös uuden vaikuttavan bändinsä, johon kuuluvat Juho Viljanen, Markus Nordenstreng, Mikko Mäkelä ja Tuomo Prättälä. Syyskuun upeat esiintymislavat on valittu niin, että myös yleisö pääsee Tervomaan kanssa uusiin ympäristöihin, uusiin huoneisiin ja siirtyy uuteen valoon ja aikaan.

Jonna Tervomaa on luonut poikkeuksellisen uransa ottamalla yhä uusia askeleita kohti omaa ydintään. Hän on keskittynyt musiikissaan kokonaisuuksiin ja tullut aina uudestaan esiin tuoreena, jotain uutta oivaltaneena. Tervomaa on uudistanut kokoonpanojaan ja vaihtanut tuottajia. Hän on keikkaillut intiimisti ja riisutusti, suurieleisesti ja pienimuotoisesti niin pienillä kuin suurillakin lavoilla.

“Nyt on jälleen aika tulla ihmisten eteen, kuin laulaisin viimeistä laulua.””Haluan vyöryttää yleisölle voimaa laululla, joka nostaa jalat maasta ja puhdistaa sieluja. Tahdon kohdata yleisön kanssa kesäyön unelmassa ”, Jonna kertoo.Hän peräänkuuluttaa live-esitysten ainutkertaisuuden merkitystä ja elää vuorovaikutuksesta yleisön kanssa.Monille meistä Tervomaan ääni on ollut osa kansallista äänimaisemaa lähes koko elämämme ajan. Kansa on ottanut omakseen useita ajattomia kappaleita hänen uransa varrelta, kuten Rakkauden haudalla, Yhtä en saa, Myöhemmin ja Suljettu Sydän. Eläköön-levyn (2013) kappale Minä toivon valloitti sydämiä laajasti. Disco Melancholia-kiertueella kuullaan vuoden 2017-näkemyksiä myös näistä klassikoista sekä muistakin valituista kappaleista kaikilta seitsemältä Tervomaa-albumilta.


Jonna Tervomaa ger sig ut på Finlandsturné för sitt nya album Ääni som släpps den 1.9. Turnén heter passande nog Disco Melancholia och Jonna uppträder inte bara med sin nya unika musik men även med en imponerande ny banduppsättning bestående av Juho Viljanen, Markus Nordenstreng, Mikko Mäkelä och Tuomo Prättälä.

Studioticket/Netticket/Luckan: 21€ (19€ Ritz medlemmar och studerande) + exp.avg.
Vid dörren: 25/22 € (dörrarna öppnas kl.18.15)

Jonna Tervomaa har skapat sin karriär genom att ta nya steg mot hennes egna kärna. Hon har fokuserat på helheten i sin musik och alltid framträtt som nyskapande. Hon har turnerat intimt och nerskalat, såväl med stora gester som med enkla medel på både stora och små scener. Nu är det återigen dags för henne att ställa sig på scen och “sjunga som det vore hennes sista sång”. Hon strävar efter unika live-uppträdanden och interaktionen med publiken.

För många av oss har Tervomaas röst varit en del av den nationella musikvärlden under en längre tid. Folket har tagit till sig flera av hennes tidlösa låtar under hennes karriär, som t.ex. Rakkauden haudalla, Yhtä en saa, Myöhemmin, Suljettu Sydän och Minä toivon. Under Disco Melancholia turnén får vi förutom dessa klassiker även höra nytt material samt utvalda låtar från alla sju av Tervomaas album.