Jukka Kuoppamäki: Elämäni Laulut – Saa laulaa

When:
04.05.2019 @ 15:00 – 16:30
2019-05-04T15:00:00+03:00
2019-05-04T16:30:00+03:00
Cost:
27/30€

Jukka Kuoppamäki on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka ura alkoi jo 1950-1960 -lukujen vaihteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta sotaa, väkivaltaa ja petollisuutta vastaan. Jukka laulaa kantaaottavia lauluja edelleen, kuten myös suosittuja hittejään. Kuoppamäen tunnettuja lauluja ovat muun muassa Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa sekä Sininen ja valkoinen. Yhteensä Jukka Kuoppamäki on laatinut sävellyksiä itselleen sekä muille artisteille noin 1 500 kappaletta.

Elämäni Laulut – Saa laulaa konsertissa esiintyy Jukka Kuoppamäki laululla ja kitaralla ja Jukka Ruusumaa säestää pianolla. Ensimmäisen setin he esiintyvät duona ja väliajan jälkeen on yhteislaulua!

Studio Ticket ja Netticket: Liput 25€ + toim.maksu
Ovelta: 30€ (ovet avataan klo.14.15)

Jukka Kuoppamäki on parin viime vuoden aikana ilahduttanut kuulijoitaan sekä uuden materiaalin että konserttikiertueiden muodossa. Tämä valovoimainen artisti täytti 70 vuotta syksyllä 2012, minkä kunniaksi hän julkaisi studiolevyn Kotiinpaluu. Vuonna 2013 julkaistiin jazz-henkisen hengellinen levy Joutukaa sielut. Albumin rinnakkaislevy Matkamiehen virsi sisältää samat kappaleet, mutta akustisina levytyksinä. Jukka on edelleen hyvin luomisvoimainen lauluntekijä, jolta syntyy joka kuukausi pari uutta laulua. ”Jos osaisi kirjoittaa vain joka sadannen, niin siinä säästyisi paljon paperia ja mustetta. Mutta mehän tiedämme, ettei elämä niin mene. Jos joka laulu olisi hitti, niin ei niistä osaisi niin iloitakaan, kuten esimerkiksi kahdesta suurimmasta – Anna mulle tähtitaivas ja Satulinna.”Jukka nauttii vankkaa suosiota keikka- ja konserttiyleisön keskuudessa ja esiintyy edelleen aktiivisesti Suomessa. Uusi levy julkaistiin nimenomaan yleisön toivomuksesta. ”Halusin tehdä uuden levyn, koska olen esittänyt konserteissa uusia kappaleita. Yleisö haluaa ostaa konsertin jälkeen levyn, jolla ovat juuri äsken esitetyt kappaleet”, Jukka kertoo ilahtuneena. ”Näistä aineksista syntyy mielenkiintoinen ja viihdyttävä kokonaisuus aikuiselle kuulijalle”, hän luonnehtii.


Jukka Kuoppamäki är en finsk musiker och artist vars karriär tog fart redan på 1950- och 60-talet. Han har skrivit otaliga låtar där han tagit ställning för fred, kärlek och ärlighet. Jukka framför fortfarande dessa starka låtar och även sina kända hittar när han turnerar. Till hans hitlåtar hör bl.a. Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa och Sininen ja valkoinen.
På konserten Elämäni Laulut – Saa uppträder Kuoppamäki med sång och gitarr tillsammans med Jukka Ruusumaa på piano. Det första setet framförs som duo och efter pausen blir det allsång!
Studio Ticket och Netticket: 25€ + exp.avg.
Vid dörren: 30€ (dörrarna öppnas kl.14.15)
Jukka Kuoppamäki har under de senaste åren såväl släppt nytt material som turnerat flitigt i konsertsalar. Denna karismatiska artist fyllde 70 år 2012 och firade med att släppa studioalbumet Kotiinpaluu. År 2013 släpptes det jazziga albumet Joutukaa sielut. Jukka är fortsättningsvis en kreativ låtskrivare som skapar nya låtar varje månad. Han njuter av att uppträda och turnerar aktivt och på konserter får man alltid höra både nya material som gamla klassiker!