Nisse Hallberg: Trött

When:
10.03.2019 @ 18:00 – 19:15
2019-03-10T18:00:00+02:00
2019-03-10T19:15:00+02:00
Cost:
27€
Contact:
Eventland

Den svenska stand up komikern Nisse Hallberg gör Finlandsturné i vår med sin populära soloföreställning Trött. Den 10 mars besöker han Ritz i Vasa.

Biljetterna kommer till salu lördagen den 26 januari 2019 klockan 12:00

Biljetter: Netticket // Studioticket
Pris: 25 € + serviceavgifter
Längd: 70 minuter (ingen paus)

Varför är det så svårt att säga det man tycker? Och varför får Nisse alltid någon efter sig när han väl vågar tycka till? Efter 34 år av total konflikträdsla har Nisse Hallberg tröttnat. Så pass mycket att det blivit till en 70 minuter lång stand up föreställning. ”Trött” handlar om att vara konflikträdd och hur det egentligen rimmar dåligt med yrkesvalet komiker.

– ”Jag har aldrig varit rädd för att prata om jobbiga saker när det kommer till mig själv. Tvärtom har det nog inte undgått någon hur jag mått genom åren. Men när det kommer till att ha åsikter, då har det varit svårare”, säger Nisse Hallberg.
– ”En kollega sa en gång att ’Vi känner typ hela dig nu, men bara nästan, vi vill ju veta vad du tycker också’. Då slog det mig, jag tycker fan ingenting. Jag satte mig och försökte skriva ner mina åsikter och i början stod det bara – Jag tycker att man ska vara snäll. Och det gjorde mig förbannad. Så jag tvingade mig själv att våga tycka och sen kom det bara till mig och då var valet enkelt, då var det bara att skriva en ny
föreställning på ämnet”, berättar Nisse Hallberg.

Efter premiären i höstas har Nisse turnerat runt i Sverige med slutsålda hus och föreställningen har hyllats av publiken. Nisse Hallberg är just nu en av Sveriges mest populära komiker och är i år nominerad till både Årets Manliga Komiker, och till priset för Årets Föreställning på svenska stand up galan.

För den österbottniska publiken är Nisse Hallberg redan ett bekant namn. Han har tidigare gjort flera besök i både Vasa och Jakobstad, bland annat tillsammans med komikerna Björn Gustafsson och Magnus Betnér.
Nisse har på rekordtid blivit en av Sveriges mest omtyckta komiker. Han slog igenom 2014 och har sedan dess hyllats och prisats för sin oförställda stand up. 2015 tog han emot pris på Svenska Stand up galan som Årets Nykomling och har sedan dess byggt vidare på sin tragikomiska stand up. För två år sedan turnerade han med den bejublade soloföreställningen ”Jag är sjuk”, som handlade om hypokondri och en
självmedicinerande livsstil. När det kommer till att prata om sitt egna mående, såväl fysiskt som mentalt har Nisse alltid varit transparent. Med sin starka utstrålning och tydliga autenticitet utmärker han sig från sina komikerkollegor.

Förbjudet att filma eller uppta ljud under föreställningen
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar