Siru – Habit

When:
31.01.2020 @ 20:00 – 22:00
2020-01-31T20:00:00+02:00
2020-01-31T22:00:00+02:00
Cost:
20/15 €
Orgaanista skandipoppia tekevä Siru saapuu synnyinkaupunkiinsa Vaasaan juhlistamaan Habit EP:n julkaisua 31.1.2020. Julkkarikeikalla kuullaan uuden levyn kappaleiden lisäksi Sirun aiempaa tuotantoa sekä vielä julkaisematonta materiaalia. Konsertissa Sirun kanssa esiintyy sama bändi, joka soittaa myös Habit EP:llä.
 
Liput Studio Ticketistä ja Netticket.fi: kautta: 20€ (15€ Ritz jäsenet ja opiskelijat)
Ovelta: 20/15€ (ovet avataan klo.19.15)
 
Habit EP on kunnianosoitus rakkaudelle ja parisuhteille. Levy on tyylikäs näyte monipuoliselta artistilta, jolle aitous ja luonnollisuus ovat lähellä sydäntä. EP:tä on työstetty sekä Suomessa että Austinissa, Texasissa, jossa Siru oli keväällä 2018 kahden viikon ajan kirjoittamassa kappaleita uudelle levylle. Kappaleet ovat äänitetty E-Studioilla Sipoossa. Levyn musiikillisena tuottajana toimii Jouko Lavonen, ja masteroijana Abbey Road -Studion Christian Wright, joka on tehnyt töitä mm. Ed Sheeranin, Franz Ferdinandin ja Blurin musiikin parissa.
 
Siru valloitti katsojat äänellään The Voice of Finland -kilpailussa 2014. Kilpailun voiton myötä tehty Solmut-debyyttialbumi sai kuulijoilta ja kriitikoilta hyvän vastaanoton ja levyn singlet Sä et kulu pois, Kaksi naista ja Mustelmat ovat soineet paljon radioaalloilla. Kilpailun jälkeen Siru on hiljalleen luonut nahkaansa ja vaihtanut rohkeasti laulukielen suomesta englantiin. Vielä toistaiseksi signaamattoman artistin tulevaisuuden tähtäimessä ovat kotimaan lisäksi myös kansainväliset markkinat, erityisesti Pohjoismaat, Saksa ja Britannia.
 
”Uusia kappaleita tehdessäni annoin itselleni vapaat kädet tehdä musiikkia kielestä ja tyylistä riippumatta. ja havahduin siihen, että ne pitää esittää nimenomaan englannin kielellä. Tein aiemmin musiikkia suomeksi, mutta se ei enää tuntunut omalta. Kielen vaihdossa on myös se mahtava puoli, että nyt kansainvälinen yleisökin pääsee lähemmäksi musiikkiani.”
 
Esiintyjät:
Siru (Airistola) – Laulu
Johnny Nordström – Keyboards
Emil Nordström – Kitara
Niklas Norrgrann – Basso
Riku Airaksinen – Rummut
Järjestäjä: Skafferiet ry 

 

Siru återvänder till Vasa fredagen den 31.1 för att hålla en releasekonsert för hennes nya EP Habit. Under konserten får vi höra helt nytt material, men även tidigare låtar av Siru och hennes organiska skandinaviska pop. Med sig har Siru samma band som spelar på Habit EP:n. Habit är en hyllning till kärlek och förhållanden. Den visar på Sirus mångsidighet som artist och betonar det äkta och naturliga. EP:n har producerats både i Finland och i Austin, Texas där Siru under våren 2018 skrev låtar för det nya albumet. Låtarna är inspelade i E-Studio i Esbo. Jouko Lavonen har fungerat som producent och låtarna har mastererats av Christian Wright på Abbey Road studio, som bl.a. har jobbat med Ed Sheeran, Franz Ferdinand och Blur.
 
Biljetter från Studio Ticket och Netticket.fi: 20€ (15€ Ritz medlemmar och studerande)
Biljetter vid dörren: 20/15€ (dörrarna öppnas kl.19.15)
 
Siru charmade tittarna med sin röst i The Voice of Finland tävlingen 2014. Efter hon vunnit tävlingen gjordes debutalbumet Solmut, som hyllats både av lyssnare och kritiker, singlarna Sä et kulu pois, Kaksi naista och Mustelmat har spelats flitigt på radio. Siru siktar nu även på att erövra den internationella marknaden, speciellt norden, Tyskland och Storbritannien.
 
Uppsättning:
Siru (Airistola) – Sång
Johnny Nordström – Keyboards
Emil Nordström – Gitarr
Niklas Norrgrann – Bas
Riku Airaksinen – Trummor
Arrangör: Skafferiet rf