TuKY-speksi: Keinoja kaihtamatta

When:
23.03.2017 @ 19:00 – 21:00
2017-03-23T19:00:00+02:00
2017-03-23T21:00:00+02:00
Cost:
14/18€
Contact:
TuKY-speksi

TuKY-Speksi saapuu jälleen Vaasaan!

Vähäkoskella kuohuu. Pikkuinen kunta on selvittänyt tiensä Euroopan kulttuuripääkaupunkikilpailun finaaliin ja tavoittelee nyt voittoa Helsingistä saakka palkatun teatteriohjaajan avulla. Helppoa se ei ole, sillä arkkivihollinen, naapurikunta Karusalmi, on myös mukana kilvassa. Kumman kesäteatterissa onnistutaan sovittamaan Romeon ja Julian ikimuistoinen tarina koskettavammin?

Vähäkoskella pakkaa sekoittavat diivaileva päätähti, omista visioistaan intoileva näytelmän rahoittaja, ohjaaja-Iirikseen palavasti rakastunut assistentti Justus sekä kummallinen nuorukainen, jonka sielunmaisemasta muut eivät saa selkoa. Pelastaako Iiris näytelmän? Saako Justus Iiriksen? Kruunataanko Vähäkoski kulttuuripääkaupungiksi? Miten piimä liittyy tähän kaikkeen?

Löydä vastaukset kurkkaamalla kesäteatterin kulisseihin, kun TuKY-Speksin kaikkien aikojen säkenöivin show nähdään Ritzissä!

MITÄ: TuKY-Speksin näytös Vaasassa!
MILLOIN: Torstaina 23.3. klo 19, ovet klo 18
MISSÄ: Ritz, Kirkkopuistikko 22
LIPUT: 14/18€, hanki omasi täältä: https://www.lyyti.fi/reg/tukyspeksikiertue

TRAILERI
https://www.youtube.com/watch?v=EFCTteuFyvw

#keinojakaihtamatta #tukyspeksi
________________________________________

TuKY-Speksi on Turun kauppatieteiden ylioppilaiden musikaalishow, jonka pääosissa ovat viihdyttävät näyttelijäsuoritukset, upeat tanssinumerot ja hyvä musiikki. Speksi on yliopistokulttuurissa tunnettu näytelmämuoto, jossa yksikään esitys ei ole samanlainen. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa näytelmään huutamalla OMSTART! Silloin esiintyjien on improvisoitava kohtaukseen jotain uutta ja ennennäkemätöntä.