Volume & Ritz: Joose Keskitalo, Vähäsarja & Samoaja

When:
13.09.2017 @ 19:00 – 22:00
2017-09-13T19:00:00+03:00
2017-09-13T22:00:00+03:00
Cost:
14/12 €

Kolme suomalaista nuorta lauluntekijää tulevat tarjoamaan mielenkiintoisen folk-illan Ritzissä keskiviikkona 13.9.2017.
Lavalle astelee “kaiken tuotetun vastakohdaksi” itseään tituleeraava Joose Keskitalo, kiehtovia ja unenomaisia teoksiaan maalaava Vähäsarja sekä Samoaja, joka jättää englanninkielisellä folkillaan takuuvarmasti jäljen kaikkien sydämiin.

Liput Studioticketistä/Netticketistä/Prismasta: 12€ (10€ Volumen ja Ritzin jäsenet) + toim.maksu


Tre unga finska sångskrivare bjuder på en intressant folk-kväll på Ritz onsdagen 13.9.2017. På scenen står självutnämnda “motsatsen till allt producerat” Joose Keskitalo, Vähäsarja med sina fascinerande och drömlika alster samt Samoaja, som med sin engelska folk garanterat lämnar ett intryck i folks hjärtan!

Biljetter Studioticket/Netticket/Prisma: 12€ (10€ Volumes och Ritz medlemmar) + exp.avg.


Joose Keskitalo

Joose Keskitalo (s. 1982) on suomalainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa kuuluu folk, blues ja rock. Tyypillisiä piirteitä Keskitalolle ovat omintakeinen lavakarisma, rujot, jopa inhorealistiset sanoitukset ja rämisevä kitara, jota tukee huuliharppu. Ensimmäisen levyn julkaisun aikaan huomiota herättivät Keskitalon soittimet, kuten Lari Lätin valmistama Ginge-myrkkyruiskukitara ja harmonikanpuolikkaasta ja Helios-imurista rakennettu Elektrohelios-harmooni.
Vuoden 2004 aikana Keskitalo kokosi ympärilleen yhtyeen, jonka kanssa hän alkoi soittaa ehkä hieman popahtavampia kappaleita omaperäisillä mutta aiempaa pehmeämmillä sovituksilla. Keskitalon kappaleissa kuuluu muun muassa savolainen melankolia ja lestadiolainen kasvatus. Keskitalo luonnehtii musiikkiaan ”kaiken tuotetun musiikin vastakohdaksi” ja artistin viimeisin albumi on 3.3.2017 julkaistu Julius Caesarin anatomia.

Joose facebookissa: www.facebook.com/joosekeskitalo/
Joose Spotifyssa: https://open.spotify.com/artist/5NVT5vzzlz2slm2gAoA5je

Vähäsarja

Folk-artisti Vähäsarjan musiikissa pinnalla ovat unenomaiset ja kiehtovat sanoitukset, omaperäinen kitaransoittoa ja tunnistettava lauluääni. Muusikko sekä sanoittaa ja säveltää itse kappaleensa ja sovitukset syntyvät yhdessä Vähäsarjan debyyttialbuminkin tuottaneen Joose Keskitalon kanssa. Vähäsarja työstää parhaillaan toista levyään, jonka on määrä olla musiikillisesti ensimmäistä, minimalistista albumia monipuolisempi. Vähäsarja tunnetaan myös Suomen Zorro -yhtyeen solistina.

Vähäsarja facebookissa: www.facebook.com/pg/vhsarja/about/?ref=page_internal
Vähäsarjan musikkia:
https://soundcloud.com/helmi-levyt/vahasarja-herra-on-mun-kanssa
https://open.spotify.com/artist/1iib5bF9iTXhJ1we8oE67W

Samoaja

Samoaja on englanniksi laulava folk/country-yhtye. Alun perin sooloprojektina vuonna 2014 startannut yhtye haluaa käsitellä musiikissaan jokapäiväisiä asioita syvällisempiä aiheita ja jättää jäljen ihmisten sydämiin.
Samoaja facebookissa:
www.facebook.com/samoajamusic/?fref=ts
Samoajan musiikkia:
https://soundcloud.com/samoaja-1
https://open.spotify.com/artist/1vcOuDPHCPdqlPY0TBw4vB