Wasa Choir Festival: Må Pyton & Tuuletar

When:
25.05.2017 @ 18:00 – 20:00
2017-05-25T18:00:00+03:00
2017-05-25T20:00:00+03:00
Cost:
20/15 €

Välkomna på Vasa körfestivals konsert med Må Pyton och Tuuletar torsdagen 25.5 kl.18. Tervetuloa Vaasan Kuorofestivaalin konserttiin Måt Pyton ja Tuuletar yhtyeiden kanssa torstaina 25.5 klo.18.

Biljetter/Liput – Netticket/Studioticket/Luckan: 20/15 €.

Må Pyton

Musik ur den brittiska komedigruppen Monty Pythons sketcher och filmer har inspirerat sånggruppen Må Pyton att göra egna översättningar till finska och framföra sångerna i finsk tappning. Gruppen bjuder på ett underhållande och humoristiskt scenframträdande varvat med kvickt mellanprat och en rejäl dos humor och parodi.

Må Pyton on hankala väliinputoaja. Se on lauluyhtye eli jonkinlainen laulava bändi. Se etsii yhä linjaa hyvän maun ja taiteellisen katastrofin ristiaallokossa. Se haluaisi viestiä maailman epäkohdista, mutta rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Se on kolunnut kuoromaailman kiemurat ja koukerot, taistellut tyttövuosien tyvenet ja tyrskyt sekä hionut hegeliläisen huumorin hedonistiseen huippuunsa. Se tekee muutakin kuin laulaa Monty Pythonia, mutta siitä lisää sitten keikalla. Tekstit sen käyttöön on ansiokkaasti kääntänyt Antti Viitamäki.

Tuuletar

Tuuletar, vinnare av Emma Galans Årets Etnoalbum 2017, är en exceptionell och fängslande finsk folk hop-grupp vars skickliga sångare med sina exotiska röster skapat en helt unik egen klangvärld. ITuuletars kompositioner möts finsk folktradition, globala influenser och urban nutidsmusik på ett fräscht och fördomsfritt sätt. Tuuletar har hyllats för sin unika klang och sitt innovativa grepp och gruppen har vunnit flera internationella priser.

Tuuletar, vuoden 2017 Emma Gaalan Vuoden Etnoalbumin voittaja, on riemukas ja vangitseva suomalainen folk hop -yhtye. Nämä monitaitoiset laulajat luovat pelkillä äänillään sointirikkaan ja mielenkiintoisen musiikillisen maailman, missä eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään. Yhtyeen sävellyksissä suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat toisensa tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Tuulettaren laulajat saavat keikoillaan aikaan tunnelman, jonka energia imaisee yleisön mukaansa iästä ja taustoista riippumatta.